1001 nacht fingerfoods 2.0

Tijdens deze workshop leer je verschillende lekkernijen maken uit de Arabische keuken.  De gerechten zijn geïnspireerd op de Marokkaanse, Libanese, Afghaanse en Iraanse keuken.

De workshop is vernieuwd met gerechten die opnieuw zullen inspireren. Voor de mensen die de eerste workshop gevolgd hebben is dit een leuke opvolger. Voor diegene die de eerste keer komen koken is dit een hele leuke workshop om kennis te maken met al het lekkers uit de Arabische keuken!

We leren je een gerecht bereiden uit een Marokkaanse tajine en je gaat aan de slag met verschillende kleine snacks die de tafel goed doen vullen. Je kunt niet wachten om aan de kleurrijke tafel neer te strijken om alles te kunnen proeven!

De Arabische keuken staat bekend om zijn diversiteit en feestelijke volle tafels. De gerechten en snacks zijn kleurrijk en vooral erg smaakvol. Het is de bedoeling dat je na het volgen van deze workshop naar huis gaat met een goed gevulde maag en veel inspiratie! We streven ernaar dat de gerechten makkelijk thuis na te maken zijn en de ingrediënten makkelijk verkrijgbaar zijn.

Duur: 3.5/ 4 uur.
Start 18.30 uur.
Kosten €52.50

Klik hier om je aan te melden

Terug