Agenda najaar 2020

Leuk dat je interesse hebt in een kookworkshop bij Beans & Greens!

In verband met het coronavirus en de ruimte van de kookstudio is het niet mogelijk om workshops te verzorgen binnen de 1.5meter regelgeving. Helaas staan er daarom voorlopig nog geen nieuwe workshops op de planning. Zodra er meer mogelijk is dan laat ik het zeker weten via mijn website of social media.

Bij ons heb je de mogelijkheid om je als groep in te schrijven, maar ook individueel. Klik op onderstaande thema’s om te zien op welke data deze gepland staan en wat je van de avond kunt verwachten.

Ben je met een groep van minimaal 8 personen? Dan plannen we een andere datum die jullie schikt. Neem gerust contact met me op voor vragen!

1001 nacht fingerfoods

Party hapjes voorjaar

Mediterranean flavors

Thai streetfood

4 gangen biermenu

Healthy food prepping

Omdat het individuele inschrijvingen betreft kan het voorkomen dat een workshop onvoldoende deelnemers heeft waardoor de workshop geannuleerd moet worden. We schuiven de datum automatisch door naar de eerstvolgende geplande datum of u kunt kiezen uit een andere workshop. Hopende op uw begrip!

Hoe doe ik mee?

Super leuk als je deel wilt nemen aan één van de gezellige kookworkshops. Voor aanmeldingen of vragen klik op de link naar het contactformulier onderaan de pagina of stuur je een mail naar info@beansandgreens.nl. 

Bij Beans & Greens kun je perfect terecht als je een leuke activiteit zoekt voor vrijgezellenfeesten, teambuildings, verjaardagen of andere gelegenheden. Neem gerust contact op en we plannen een geschikte datum. Ook speciale wensen kunnen ingebracht worden om de workshop naar wens in te vullen.

Ik kijk ernaar uit om je te mogen ontvangen bij Beans & Greens!

Reserveer hier je workshop.