Agenda

Leuk dat je interesse hebt in een kookworkshop bij Beans & Greens!

Bij ons heb je de mogelijkheid om je samen met anderen in te schrijven, maar ook individueel. Klik op onderstaande thema’s om te zien op welke data deze gepland staan en wat je van de avond kunt verwachten.

Ben je met een groep van minimaal 8 personen? Dan plannen we een andere datum die jullie schikt. Neem gerust contact met me op voor vragen!

Komend jaar staan er weer hele leuke nieuwe workshops op de planning! Bestaande thema’s worden weer opgenomen in de nieuwe agenda en er zullen nieuwe workshops worden toegevoegd zoals; Thais en een workshop partyhapjes.

Agenda 2020 is in de maak en zal deze maand gepubliceerd gaan worden. 

Omdat het individuele inschrijvingen betreft kan het voorkomen dat een workshop onvoldoende deelnemers heeft waardoor de workshop geannuleerd moet worden. We schuiven de datum automatisch door naar de eerstvolgende geplande datum of u kunt kiezen uit een andere workshop. Hopende op uw begrip!

HOE DOE IK MEE?

Super leuk als je deel wilt nemen aan één van de gezellige kookworkshops. Voor aanmeldingen of vragen klik op de link naar het contactformulier onderaan de pagina of stuur je een mail naar info@beansandgreens.nl. 

Bij Beans & Greens kun je perfect terecht als je een leuke activiteit zoekt voor vrijgezellenfeesten, teambuildings, verjaardagen of andere gelegenheden. Neem gerust contact op en we plannen een geschikte datum. Ook speciale wensen kunnen ingebracht worden om de workshop naar wens in te vullen.

Ik kijk ernaar uit om je te mogen ontvangen bij Beans & Greens!

Reserveer hier je workshop.