Catering afgenomen? Laat hier je reactie achter:

Ik hoor altijd graag terug hoe je het eten van Beans & Greens heb ervaren.

Het zou leuk zijn als je er iets over wilt schrijven!

Alvast bedankt!

Groetjes,

Marieke

10 gedachten over “Catering afgenomen? Laat hier je reactie achter:”

 1. Marieke had gisteren avond voor het team van De Driehoek een Italiaans buffet gemaakt. Heerlijke gehaktballetjes in tomatensaus, diverse pasta salades, plaatpizza’s en diverse verrassende salades, alles zelf gemaakt! Toppie Marieke👌👌

 2. Marieke heeft op een extreem warme zomerdag 24 personen verrast met een heerlijke lunch en diner. Dank voor je creativiteit, je flexibiliteit en je menusuggesties.

 3. Voor onze bruiloft op 25 mei 2019 heeft Marieke voor een heerlijke lunch gezorgd. We konden buiten met onze ouders en ceremoniemeester genieten van de lekkere sandwiches, de soep en andere lekkernijen. Een dag later hadden we nog met een klein gezelschap een borrel om onze prachtige trouwdag/weekend af te sluiten. We hebben hier heerlijke borrelhapjes van Marieke bij gegeten. Iedereen was super enthousiast.
  Dankjewel lieve Marieke voor het lekkere eten op en na onze bruiloft TOP!

 4. Op ons tuinfeest eind september verzorgde Marieke voor ons en onze ca. 100 gasten zowel hapjes(planken) als streetfood, dat ze vanuit een “Pipowagen” serveerde.
  Marieke is voor geen kleintje vervaard. Voor een culinair avontuur ben je bij haar aan het juiste en prettige adres.

 5. We hebben drie heerlijke tapasplanken besteld voor een gezelschap met alle leeftijden, van jong tot oud. Werkelijk iedereen was enthousiast en het was dan ook allemaal heerlijk! De dag afgesloten met heerlijke broodjes pulled pork en ook daar weer niets dan lof. Het heerlijke eten maakte ons feestje!

 6. Beans & Greens nu voor de tweede keer laten komen.
  Ditmaal voor onze cursus voor 20 deelnemers! Marike heeft een volledige lunch verzorgd op locatie met soep, 2 soorten salades en heerlijke sandwiches! Wat anders dan simpele broodjes kaas maar zo veel lekkerder.

 7. Onze organisatie heeft al tweemaal gebruik mogen maken van het heerlijke eten wat Marieke weet te bereiden. Zelfs de beste koks in het team waren flink onder de indruk. Het is behalve erg lekker, zeer gevarieerd en verrassend. Een echte aanrader dus!!

 8. Voor de communie van mijn dochter heerlijke tapas planken laten verzorgen door beans and greens. Wat hebben we kunnen smullen van de lekkere smaken die we samen met Marieke uit hebben gekozen en er was voor ieder wat wils.
  ‘S avonds ook nog het diner verzorgd met heerlijke puled pork en een koolsalade en het hele feest was compleet! Thanks sis voor de geslaagde dag X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *