Buffet warm

“Eten moet vooral Bourgondisch zijn; lekker, gevarieerd en een lust voor het oog!”

Beans and Greens staat bekend om zijn diversiteit aan gerechten. Bij Beans and Greens zijn we dol op groenten maar ook met vlees en vis weten we wel raad!

Inspiratie voor gerechten wordt gehaald uit verschillende werelddelen en trends van het moment. Kies je liever voor iets dat je al kent of geef je mij de vrije hand om de gerechten samen te stellen? Wat je ook kiest ik zorg ervoor dat het eten bij je in de smaak valt!

Ben je altijd al op zoek naar een vernieuwende vegetarische catering? Dan ben je ook bij Beans and Greens aan het goede adres. Ik ben bekend met de vele opties die er zijn om heerlijk voedzame vegetarische maaltijd te bereiden die niet zullen gaan vervelen maar juist vernieuwend en zeer smaakvol zijn.

Of heb je een wens voor een biologische catering? Ik juich het toe als je kiest voor Biologische voeding en denk graag met je mee welke gerechten passen bij het seizoen en je smaak.

Van Indiase, Libanese en Marokkaanse  buffetten tot aan Italiaanse en Zuid-Amerikaanse buffetten, ik bereid met veel passie een heerlijke maaltijd voor je!

 

Terug