Healthy food prepping

 

 

 

 

 

 

 

Onze dagen zijn behoorlijk goed gevuld met zoveel activiteiten dat het soms lastig is om een goed gebalanceerde maaltijd op tafel te zetten. Je weet vast wel hoe het moet, maar door tijd gebrek keer je misschien telkens terug naar hetzelfde. Het kan ook anders!

In één avond laat ik je kennis maken maken met diverse pitten, zaden, granen en andere producten die je om kunt toveren tot heerlijke gerechten. De focus ligt erop dat je gaat leren hoe je slim, snel en gezond leert koken voor ontbijt, lunch en diner.

Het is niets meer dan goed voorbereid aan je week beginnen zodat je het jezelf voor de rest van de week lekker makkelijk kunt maken. Perfect als je een druk leven hebt en toch veel aandacht wilt besteden aan je voeding. Je gaat naar huis met een aantal zelfgemaakte snacks en de recepten stuur ik je toe via de mail.

Het programma ziet er als volgt uit:

Ik ontvang je met een hapje en drankje en zal vrij snel diverse producten gaan bespreken en hoe je deze kunt bereiden en toevoegen aan je gerechten. Ik weet veel over voeding en hoe producten zijn toe te passen in gerechten maar ik ben geen voedingsdeskundige. Ik leer je basiskennis uit te bereiden over producten en waar deze te koop zijn.

Vervolgens gaan we de keuken in om een aantal snacks en producten te bereiden. Deze kun je thuis in de vriezer bewaren of gewoon lekker snel op eten.

Gezamenlijk eten we nog een klein gerechtje om de avond af te sluiten en je gaat naar huis met veel informatie. Het is aan te raden vooraf te eten maar houd nog een plekje vrij voor de heerlijke champignon-noten burger want die is echt waanzinnig lekker!!!

Kosten voor deze workshop wijken af van de standaard prijs. De kosten voor deze workshop bedragen €45,- inclusief enkele drankjes.

We starten om 18.30 uur. Voor een aantal is dit misschien een vervelende tijd. geef dit aan tijdens de reservering en we kunnen de workshop een half uur verlaten als dat zou helpen. Ik kan de andere cursisten vragen of het mogelijk is om iets later te beginnen.

Workshop duurt 3.5/ 4 uur.

Klik hier om je aan te melden

Terug