Kinderkookmiddag

Nieuw bij Beans & Greens!!!! Kookworkshops voor kinderen.

Door samen met kinderen te koken leer je ze spelenderwijs kennis maken met verschillende bereidingswijze en producten. Ze kunnen proeven,
ruiken en voelen waardoor je kind sneller geneigd is om te experimenteren met nieuwe smaken.

En het is gewoon heel leuk om met elkaar bezig te zijn om iets lekkers op tafel te zetten. De kinderen leren samenwerken en ze zullen zich verantwoordelijk voelen voor het gerecht.
Na het koken zal iedereen met trots vertellen wat er is gemaakt en zou er een leuke discussie kunnen ontstaan, want wat de één lekker vindt, vindt de ander weer niet lekker. Het kan ze ook over een drempel heen tillen om toch nieuwe dingen te gaan proberen omdat ze zien dat een ander iets zonder problemen wel eet.

De workshop is geschikt voor alle kinderen vanaf 7 jaar die interesse hebben in koken. Wil je dat je kind op een jongere leeftijd al mee helpt dan kan dat onder begeleiding van een volwassenen (Verzorger of ouder).

De kinderkookworkshop is geschikt voor kinderen die het leuk vinden om te koken maar ook voor kinderen die al wat meer ervaren zijn. De workshop kan gemakkelijk aangepast worden aan het niveau van de kinderen.

De missie van Beans & greens is om kinderen te leren dat het eten van groenten geen straf is en juist erg lekker kan zijn. Deze middag koken we een 3 gangen menu.  Tegen het eind gaan we samen opruimen en als er dan nog tijd over is sluiten we af met een leuk spelletje.

De kinderen krijgen aan het eind van de middag de recepten mee naar huis zodat ze papa en mama nog eens kunnen verrassen.

De workshops staan nu maandelijks op de planning op woensdagmiddagen. Er is ruimte voor 8 kinderen. Kosten voor een workshop van 3.5 uur bedragen €20,-. Ouders die meekomen ter begeleiding van een kindje jonger dan 7 jaar dragen niets extra’s bij.

Begintijd: 13:30uur Eindtijd: 17:00uur!

 

Om te reserveren klik hier

Terug