Meatless monday

Vegetarisch eten is steeds meer in trek. Bij veel mensen is het al gewoon om eens per week geen vlees te eten. Met vleesvervangers kom je al een heel eind en hoef je geen vlees te missen. Toch zijn er nog zoveel andere en verrassende opties om een heerlijke vegetarische maaltijd op tafel te zetten zonder kant en klare vleesvervangers!

Tijdens deze vegetarische kookworkshop leer ik je graag de verschillende technieken en laat je kennis maken met bijzondere producten en smaakcombinaties. En geloof me…zelfs vlees eters zullen het heerlijk vinden.  Juist door geen vlees te gebruiken leer je anders naar producten kijken en wordt je creatiever met je voeding. Ik laat je zien dat vegetarisch eten echt een culinair feest kan zijn!

Het meatless monday najaarsmenu is erop gericht om heerlijke warme najaarsgerechten op tafel te zetten. Heb je weleens een vegetarische stoofschotel op die dezelfde diepe smaken heeft als bijvoorbeeld een rundvleesstoof? Ik ben er mee aan de slag gegaan en ik laat je graag verrassen. We werken met paddestoelen, knolselderij, wortel en pompoen en nog meer…de typische najaarsgroente die zeer divers zijn in het gebruik.

Het programma ziet er als volgt uit

Na een hartelijk ontvangst met een hapje en drankje geef ik je uitleg over het menu wat we gaan maken.

Ik geef je uitleg over de avond en overhandig jullie de recepturen waar jullie mee gaan werken.

Deze  avond maken we een drie of 4 gangen menu afhankelijk van het aantal inschrijvingen.
Alles staat klaar om direct aan de slag te gaan. Ondertussen kletsen we gewoon lekker door en geef ik tips en informatie.
Binnen anderhalf uur kunnen we aan tafel met al het lekkers dat we bereid hebben.
Aan het einde van de workshop krijg je alle recepturen mee zodat je er thuis mee aan de slag kunt.

Een kookworkshop duurt gemiddeld 3.5 uur.
De geagendeerde workshops starten om 18:30uur en eindigen rond 22:00uur. Kosten voor deze workshop bedragen €49.50 per persoon inclusief drankjes.

Voor groepen kunnen andere tijden besproken worden, dus ook middagen als dat gewenst is.

Klik hier om je aan te melden

 

Terug