Touch of India

25 januari 2020

Indiaas eten wordt over de hele wereld gewaardeerd. Vanuit het hart van Aarle-Rixtel wil ik je kennis laten maken met de warme en diepe smaken die Indiaas eten te bieden hebben. Dat moet je gewoon ervaren!

Tijdens deze workshop beleef je de ware smaken van India door het samenstellen van een Thali. Dit zijn verschillende gerechtjes die in schaaltjes op een grote platte schaal uitgeserveerd worden. Van krokante papadum met mango chutney tot aan butter paneermasala en dhal.

Daarnaast is Indiaas eten ook erg gezond door de vele groenten en peulvruchten die verwerkt worden in de gerechten. Specerijen en kruiden zoals kurkuma, gember en knoflook staan bekend om zijn helende werking voor lichaam en geest.

We leren authentieke gerechten bereiden die ik onder andere heb leren maken tijdens mijn reis door India, alwaar ik een kookworkshop heb gevolgd en kennis heb gemaakt met de verschillende kruiden en specerijen.

Start 18.30 uur
Duur 3.5/4 uur
Kosten €52.50

Klik hier om je aan te melden

Terug