Groepen

Super leuk als je bij Beans and Greens een workshop wilt volgen met je eigen groep!
Je kan terecht voor groepen tot en met 10 personen. Ik denk graag met je mee over de wensen en overige vragen. Ook de tijden zijn bespreekbaar, dus als je liever een workshop in de middag wilt, is dat geen punt. Samen plannen we een datum voor een geschikte dag!

De workshops zijn heel geschikt voor vrijgezellenfeestjes, vriendengroepen, teambuildings, teamuitjes maar ook babyshowers en andere gelegenheden kunnen prima terecht bij Beans & Greens.

Je kunt kiezen uit onderstaande thema’s

Teambuildings met een thema

Er zijn leuke thema’s te verbinden aan een workshops voor bijvoorbeeld teambuildings. Wil je als team beter leren samenwerken? Dan kunnen we op een ludieke en betekenisvolle manier aan de slag met eten. Denk aan het improviseren van een compleet menu aan de hand van een aantal ingrediënten. Als je dit in teams doet dan komt er veel aan de oppervlakte wat eenieders stijl is in de samenwerking.  Hoe ga je om met tijd, stress en elkaar?

Mijn SPH achtergrond komt hier prima van pas en ik denk graag met je mee!

Kosten

Minimaal aantal deelnemers is 8 personen. Kosten per persoon zijn €52.50. Dit is inclusief drankjes. Er zijn geen verborgen kosten.

Wil je met een groep kleiner dan 8 personen komen dan kan dat natuurlijk ook. We vragen een start tarief van €415 per groep, kleiner dan 8 personen.

We sluiten de avond af met koffie en thee. Willen jullie langer doortafelen dan kan dat natuurlijk. Voor ieder half uur vraag ik €3.50 per persoon.

 

Klik hier om een afspraak te maken.